• slide01.jpg
  • slide02.jpg
  • slide03.jpg
  • slide04.jpg

 

De ware ontdekkingsreis is geen speurtocht naar nieuwe landschappen, maar het waarnemen met nieuwe ogen.

                                                                                                     Marcel Proust

 

Cadeau

Op een moment in mijn leven waarop ik het moeilijk vond keuzes te maken die voor mij belangrijk  en goed waren, ben ik in contact gekomen met Carlo.  
Door zijn kennis, rust en genegenheid heeft hij mij de kans gegeven mijzelf beter te leren kennen.
Gebeurtenissen uit een ver, maar zeker ook recent verleden heb ik met  en door hem op een fijne, soms indringende en emotionele manier herleefd. Door de inzichten die ik daardoor heb gekregen voel ik me gelukkiger en in staat om het hoofd te bieden aan problemen en situaties waar ik voorheen geen raad mee wist. Nog steeds ben ik in staat om tijdens moeilijke momenten kracht te putten uit hetgeen ik heb ervaren tijdens de sessies met Carlo.
Kortom, de coaching van Carlo is voor mij een cadeau waar ik de rest van mijn leven plezier van zal hebben.

Genieten van het leven

Overspannen worden was misschien wel de grootste uitdaging van mijn leven.
Na veel gesprekken bij een psycholoog leek ik mijn draai weer gevonden te hebben maar diep van binnen kon ik voelen dat er iets nog niet goed was.
 
Na advies van een goede vriend besloten om contact op te nemen met Carlo le Sage. Iemand waarbij ik me tijdens gesprek 1 al enorm op mijn gemak voel. Zijn aanpak is heel verfrissend en heeft ertoe geleid dat ik binnen 4 gesprekken weer plezier heb in mijn leven en geniet.
Iets wat ik helemaal uit het oog was verloren.
 
Bedankt voor alles Carlo!

Laagje voor laagje

Ik ben in contact gekomen met Carlo via via via.  Het zat mij dwars dat ik niet voor mijzelf op kon komen en ik kreeg daar last van. Ik wilde niemand via de GGZ en zo kwam ik dus in contact met Carlo. Carlo neemt rustig de tijd voor je en schilt laagje voor laagje er af totdat je bij de kern komt. Hij deed dat op een manier die bij mìj paste en als de sessie een andere richting uitging dan  paste hij zich daar op aan. Hij geeft je tips om met verschillende emoties om te gaan.
Dankzij Carlo heb ik weer rust in mijn hoofd en kan ik voor mijzelf opkomen. Ik kan met verschillende emoties omgaan en klap ik niet meer dicht. Ook is die boosheid die in mij zat weg.
Ik ben nu anderhalf jaar "Carlo vrij" en het gaat steeds beter met me. In het begin vond ik het eng om alleen de grote boze wereld in te gaan maar Carlo heeft mij alle handgrepen gegeven om met alle situaties om te gaan. Bedankt Carlo.

Guiding light

Ik heb een aantal sessies mogen ervaren met Carlo.
Hij is een mensen-mens die warmte, rust en oprechte betrokkenheid toont. Hij straalt een natuurlijke, professionele betrokkenheid uit.
Carlo is een deskundige, respectvolle coach die op zijn unieke en doeltreffende manier voor een openbaring en een doorbraak  zorgde in mijn coaching-traject . Hij begeleide mij bij het verkrijgen van inzicht in mijn 'personal history' en hielp me mijn overtuiging, die mijn levensloop tot nu toe had bepaald maar me nu belemmerde, te 'genezen'. Carlo, bedankt dat je met me meeliep op dit intensieve maar zo waardevolle pad. It's the climb. Je hebt mij zeer geïnspireerd en bent nog dagelijks een guiding light voor mij in mijn rol als coach.

twitter share

Partners

Samenwerking met Carlo le Sage:

Reacties

Op een moment in mijn leven waarop ik het moeilijk vond keuzes te maken die voor mij belangrijk  en goed waren, ben ik in contact ...

Lees verder >>

Contact

Carlo le Sage
Parklaan 4
6131KG Sittard

T: 06 - 19 53 82 55

E: info@carlolesage.nl 

Copyright 2015 Carlo le Sage | Realisatie & Hosting: Webdesign Creations by Paulo Oliveira

© 2018 Carlo le Sage Psychotherapie
Realisatie en Hosting: Webdesign Creations